خانه / واحد سیاسی / مصاحبه / مصاحبه دبیر انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر در رابطه با شاخص های لازم برای وزرای انتخابی اقتصاد و کار

علی فرخی،انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر (عضو دفتر تحکیم وحدت – تأسیس ۱۳۴۲) در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت:

به تازگی دو وزیر «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت اقتصاد» از طرف نمایندگان مجلس عزل شدند و طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی برای این وزارت خانه‌ها سرپرست تعیین شده است.

وی افزود: در شرایطی که به معنای واقعی کلمه کشور وارد یک جنگ اقتصادی شده است و دشمن تمام عزم خود را برای فشار اقتصادی بر مردم ایران جزم کرده است، تشخیص عدم کفایت و برکناری وزرای دو وزارت خانه‌ای که به طور مستقیم با معیشت مردم در ارتباط است، شرایط را بسیار حساس‌تر میکند؛ فلذا آقای رییس جمهور باید از این فرصتِ حضور سرپرست استفاده کرده و برای معرفی وزیر پیشنهادی، طبق منویات امام و مقام معظم رهبری شاخص‌هایی را درنظر بگیرد.

فرخی بیان کرد: قبل از هر چیز در وضعیت فعلی، یک مدیر اجرایی باید خود را تمام قد در جبهه‌ی جنگ اقتصادی ببیند، دشمن را به خوبی بشناسد و به هیچ قیمتی به دشمن اعتماد نکند؛ مردم ایران در این چند سال نتیجه تلخ سازش با دشمن را چشیده اند.

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر گفت: شاخص قابل توجه دیگر توجه ویژه وزیر به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی است؛ به تازگی انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر طی پویش «امضای ما تضمین است» ۱۶ راهکار اقتصادی مبتنی بر نگاه به داخل و اعتماد به مردم به آقای رییس‌جمهور ارائه کرده است همچنین بیش از ۵۰۰۰ نفر از جوانان ایرانی آمادگی خود را اعلام کرده اند.

فرخی بیان کرد: وزیر اقتصاد و وزیر تعاون هر دو باید در سابقه اجرایی خود التزام به مبانی اقتصاد مقاومتی را ثابت کرده باشند وگرنه دیگر برای مردم قابل پذیرش نیست افرادی با منش نئولیبرالیسم در جایگاه‌های کلان اقتصادی کشور قرار بگیرند.

وی افزود: یک وزیر در جایگاه کلان اقتصادی باید به طور کامل پایبند به قانون اساسی باشد، در تمام ابعاد فعالیت شفافیت داشته باشد و به معنای واقعی مردمی باشد؛ انتظار ما از وزیر اقتصاد این است که در جمع مردم حاضر شود، بدون واسطه حرف آن‌ها را بشنود و به صاحبان اصلی حاکمیت پاسخگو باشد.