خانه / واحد سیاسی / نامه / آغاز به کار رسمی پویش «امضای ما تضمین است»

آغاز به کار رسمی پویش «امضای ما تضمین است»

مریم آخوندی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان امیرکیبر ( تأسیس ۱۳۴۲ – عضو دفتر تحیکم وحدت) در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، درباره راه اندازی این پویش گفت: در روزهایی که مردم از مشکلات اقتصادی گله مندند و متاسفانه عمل جدی، تخصصی و سریع از سوی مسئولین به چشم نمی خورد، بر آن شدیم تا به کمک مسئولین شتافته و آنها را به گره گشایی از مشکلات مردم واداریم.

وی ادامه داد: پویش «امضای ما تضمین است» برای مطالبه از رییس جمهور، به عنوان اجرایی ترین مسئول کشور راه اندازی شده، البته مطالبه ای متفاوت، مطالبه ای برای مذاکره؛ اما این بار مذاکره با ما جوانان و دانشجویان دلسوز و دلواپس کشور و مردم ایران.

نائب واحد سیاسی  انجمن اسلامی دانشجویان امیرکیبر تاکید کرد: مدت‌هاست متخصصین جوان حوزه‌های مختلف کشور به تحقیق و بررسی پرداخته و به راهکارهایی رسیده اند که عمل کردن به آن ها چاره مشکلات امروز کشورمان است.

وی تصریح کرد: آقای روحانی با اعتماد به متخصصین جوان داخلی و راهکارهایشان برای مدیریت کشور، می‌توانند کشور را به خوبی اداره کند بدون نیاز به برجام هایی مشابه آن چه انجام شد و متاسفانه سرانجام نیکویی نداشت.

آخوندی تصریح کرد: ما دانشجویان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر این راهکار ها را جمع آوری کرده و طی پویش «امضای ما تضمین است»  از رییس جمهور محترم تقاضا داریم این بار به جای آمریکا با مردمش مذاکره کند. ما با آغوش باز این راهکارها را در اختیار ایشان قرار می دهیم و از وی خواستاریم که تنها و تنها به آنها عمل کنند، چرا که تلاش و کار شبانه روزی ایشان تنها کلید حل مشکلات کشور است.

وی ادامه داد: از مردم صبور کشورمان نیز می خواهیم به این کمپین بپیوندند و هم صدا با ما بگویند: آقای روحانی «بجای آمریکا با مردمت مذاکره کن».

آخوندی یادآور شد: دل سوزان کشور و انقلاب اسلامی مان، می‌توانند از طریق سایت و کانال انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به متن راهکارها و کمپین دست یابند و از طریق امضای اینترنتی طومار کمپین، نشر کمپین در فضای شخصی و توییتری با هشتگ « #امضای_ما_تضمین_است» و یا تهیه فیلم از اعلام شعار کمپین توسط ایشان و ارسال برای ما پیوستن شان به کمپین را اعلام کنند.

پویش را در پیام رسان ها دنبال کنید:

پیام رسان سروش: https://sapp.ir/anjomaneslami_aut

پیام رسان بله: https://ble.im/anjomaneslami_aut