خانه / واحد سیاسی / نامه / گزارشی از جلسه انجمن اسلامی امیرکبیر با رئیس سازمان محیط زیست

گزارشی از جلسه انجمن اسلامی امیرکبیر با رئیس سازمان محیط زیست

پس از پیگیری های انجام شده توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر پیرامون مسائل زیست محیطی کشور، جناب آقای کلانتری رییس محترم سازمان حفاظت از محیط زیست ، درخواست کردند جلسه ای با نمایندگان انجمن اسلامی برگزار گردد که این جلسه امروز برگزار شد.

در ابتدای جلسه مسائل مربوط به خوزستان مطرح شد. آقای کلانتری در پاسخ به این سوال که “چرا با وجود شرایط بحرانی در خوزستان و تهیه بلیط از طرف انجمن اسلامی برای شما ، به خوزستان سفر نکردید تا از نزدیک شرایط بحرانی مردم را ببینید؟”، اظهار داشتند که نمی توانند برنامه های خود را برای این کار تغییر دهند!

آقای کلانتری بیان کردند که خوزستان آخرین جایی ست که آب آن تمام می شود و حتی اگر آب شهر های شمالی هم تمام شود خوزستان آب خواهد داشت، خوزستان در حال حاضر مشکل ریزگرد ندارد مشکل خوزستان مدیریت منابع آب است.

توضیح آقای کلانتری در مورد صدور مجوز حفر چاه های غیر مجاز در زمان وزارت کشاورزی ایشان بدین ترتیب بود که: مجلس در سال ۸۵ برای چاه های غیرمجاز مشروعیت صادر کردند و در واقع این چاه ها قانونی شدند.

ایشان درمورد وضعیت نابه سامان رودخانه های کشور مدیریت فعلی را ناکارآمد خواندند و گفتند برای مشکل رودخانه ها باید به خدا شکایت کنید.
در ادامه، ایشان افزودند آقای حجتی تازه سه ماه پیش متوجه شدند که در کشور مشکل آب داریم.

آقای کلانتری در پاسخ به مسئله سو مدیریت سد سازی در کشور ، به سد گتوند اشاره کردند و گفتند این سد در زمان دولت آقای هاشمی طراحی شده و کلنگ زنی آن در زمان آقای خاتمی رخ داد، که تا اینجا مشکلی نداشت. در دولت آقای احمدی نژاد ، جای سد را تغییر دادند که این مساله موجب ایجاد مشکل شد. بنده نیز به ایشان نامه زدم که این کار را انجام ندهند اما وزارت نیرو، احمدی نژاد را فریب داد و این پروژه افتتاح شد.

از ایشان در رابطه با دریاچه ی ارومیه و مسائل مرتبط با آن سوال کردیم که ایشان تشریح کردند: کار احیای دریاچه ی ارومیه ۱۲ سال طول می کشد که الان در سال چهارم این پروسه قرار داریم. مشکل دریاچه ی ارومیه ، عدم تامین مالی است و بنده با استقراض خارجی دراین مورد موافقم.

ایشان افزودند: سو مدیریت درمورد دریاچه ی ارومیه، سبب شده که مردم آن منطقه عملا نمک تنفس کنند و این عاملی برای افزایش فشار خون آنهاست.

نگرانی ایشان در رابطه با فشار خون مردم، ما را بر آن داشت تا از ایشان در رابطه با محصولات تراریخته و سلامتی مردم ، سوال کنیم که درجواب گفتند:
من موافق استفاده از این محصولات هستم و مشکلی در این رابطه نمیبینم. هیچ منبعی برای مضر بودن این محصولات نیست و گزارشی درباره ی مضرات این محصولات تاکنون در جهان مطرح نشده است. مضر بودن محصولات تراریخته توهمی بیش نیست و در هیچ نقطه ای از جهان ، استفاده از آنها ممنوع نیست.

از آقای کلانتری پیرامون ضعف کارشناسی در سازمان محیط زیست، سوال شد که در این مدت چندماهه بعد از آقای کاوه مدنی (که مقوله ی آموزش در سازمان مغفول واقع شده)، چه اقدامی بناست در این رابطه انجام گردد که با پاسخی در این زمینه روبرو نشدیم.همچنین ایشان در مورد کاوه مدنی تصریح کردند که او جاسوس نبوده و تنها مشکل او را عدم پذیرش همکاری با اطلاعات سپاه دانستند.