خانه / زنان / مصاحبه / مصاحبه مسئول کارگروه زنان انجمن اسلامی در رابطه با آغاز به کار این کارگروه

مصاحبه مسئول کارگروه زنان انجمن اسلامی در رابطه با آغاز به کار این کارگروه

زهرا زمانی، مسئول کارگروه زنان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر(تأسیس ۱۳۴۲ – عضو دفتر تحکیم وحدت) در مصاحبه ای با خبرگزاری فارس گفت :همواره دانشجویان انقلابی بر خود لازم می دانند که در گلوگاه های حساس کشور در هر زمان حضور فعالانه و موثر داشته باشند و امروز با توجه به منویات رهبری و اخباری که به گوش می رسد ، لزوم فعالیت در حوزه زنان را بیش از پیش یادآور می گردند. البته ما معتقد هستیم که برای حضور در این جبهه ازسوی نخبگان تاخیر رخ داده است و از این جهت کار فرهنگی در این حوزه تلاشی مضاعف را می طلبد. اکنون مشاهده می کنیم که افرادی آگاهانه یا ناآگاهانه تمام سعی خود را بر ترویج نگاه غربی در این حوزه قرار داده اند. درحالی که از نتایج فاجعه بار این نوع نگاه به زن یا بی خبرند و یا آن ها را نادیده انگاشته اند.
قطعا سودجویان جهانی از این نوع تفکر به جنس زن، سال هاست که بخشی از تلاش خود را با برنامه ریزی دقیق بر کار فرهنگی در این حوزه معطوف نموده اند اما اینکه امروز راه بی راهه غرب در کشور ما توسط مسیولین این حوزه دنبال می شود، قطعا ضرری بزرگ را متوجه بانوی ایرانی-اسلامی خواهد نمود و این ضربه نابخشودنی است.
از این جهت ما معتقد هستیم که این حوزه کار جدی به صورت های گوناگون رسانه ای، تبیینی و… را می طلبد و می بایست طلبکاری ما از غرب که مدعی حمایت از حقوق زنان می باشد و در عین حال خود ظلم بزرگ به زن را رقم می زند، به صراحت و با روشنگری بیان شود.
و در همین راستا انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تصمیم گرفته است تا با تکیه بر تجربه موفق خود در تقویت حضور تشکیلاتی دختران دانشجو، انتشار نشریه صدااا به عنوان تنها نشریه دخترانه و در حوزه زنان دانشگاه، برگزاری برنامه هایی موفق چون«سهم من» و… فعالیت خود را در این حوزه به صورت جدی تر، ذیل دفتر خواهران و همگام با اتحادیه دفتر تحکیم وحدت، در قالب «کارگروه زنان» دنبال نماید.
لازم به ذکر است که امیدوار هستیم و توقع داریم که مسیولین دانشگاهی و همچنین نخبگان این حوزه با دانشجویان همکاری های لازم را مبذول دارند تا بتوان هرچه بهتر و با سرعت هرچه بیشتر
به سوی تبیین نگاه والای اسلام به زن در مقابل نگاه ابزاری نظام سرمایه داری غرب به زن پیش برویم.

درباره‌ی zanan