خانه / عقیدتی فرهنگی / برنامه ها / اعلام آمادگی انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر برای برگزاری مناظره «مجتهدشبستری» و «خسروپناه»

علیرضا دهقانی مسئول تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (عضو دفتر تحکیم وحدت – تأسیس ۱۳۴۲) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: چندی پیش در دانشگاه امیرکبیر عده‌ای بنا داشتند تا برنامه‌ای را اجرا کنند و پیشنهاد سنجیده و منطقی هیات نظارت دانشگاه مبنی بر برگزاری مناظره علمی را نیز نپذیرفتند.

دهقانی ادامه داد: میهمان آن برنامه یعنی آقای مجتهد شبستری در بیانیه‌ای از علما و فضلا دعوت به مناظره کرد و حجت‌الاسلام خسروپناه از مدرسان حوزه‌ علمیه هم دعوت وی را پذیرفت.

وی تاکید کرد: بر همین اساس ما در انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر آمادگی خود را جهت برگزاری مناظره دینی و ایجاد فضای علمی و منطقی تضارب آرا اعلام می‌کنیم و از هر دو بزرگوار دعوت می‌کنیم تا در اسرع وقت به این مهم دست پیدا کنیم.

درباره‌ی farhanghi